קורס ברמנים - קוקטיילים לחג הפסח
לקראת חג הפסח אספנו עבורכם מספר הצעות לקוקטיילים צבעוניים עמוסי אלכוהול שיעשו לכם שמח:
וודקה בטעמים שונים שניתן למזוג לכוס ענקית עם מספר קשים ולחלוק אותה עם מספר חוגגים:
החומרים:
1 קיווי קלוף
כף סוכר לבן
רבע לימון מחלוק לשלוש קוביות
30 מ"ל וודקה ווניל
30 מ"ל וודקה לימון
30 מ"ל וודקה אגסים
30 מ"ל וודקה מנדרינה
60 מ"ל סאואר מיקס
15 מ"ל סירופ מנגו
אופן ההכנה:
כותשים את הקיווי עם הסוכר וקוביות לימון, מוסיפים את שאר המרכיבים, משקשקים עם קרח, מוזגים לכוס גדולה ומקשטים בפלחי קיווי וקוביות לימון.
הקוקטייל הבא הוא פרנץ' מרטיני
החומרים:
60 מ"ל וודקה
30 מ"ל סאואר מיקס
30 מ"ל מיץ אננס
ליקר רויאל שמבורד
קרח
אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים עם קרח, מסננים לכוס מרטיני מקוררת ומוסיפים קורטוב של רויאל שמבורד.
הקוקטייל טרופי הבא מזכיר את איי שייסל:
החומרים:
חצי בננה
30 מ"ל חלב קוקוס
30 מ"ל מיץ אננס
30 מ"ל רום
45 מ"ל וודקה ווניל
קרח
אופן ההכנה:
לכתוש את הבננה ולמזוג עליה את שאר המרכיבים, להוסיף קרח לנער היטב ולמזוג.
לקראת חג הפסח אספנו עבורכם מספר הצעות לקוקטיילים צבעוניים עמוסי אלכוהול שיעשו לכם שמח:
וודקה בטעמים שונים שניתן למזוג לכוס ענקית עם מספר קשים ולחלוק אותה עם מספר חוגגים:
החומרים:
1 קיווי קלוף
כף סוכר לבן
רבע לימון מחלוק לשלוש קוביות
30 מ"ל וודקה ווניל
30 מ"ל וודקה לימון
30 מ"ל וודקה אגסים
30 מ"ל וודקה מנדרינה
60 מ"ל סאואר מיקס
15 מ"ל סירופ מנגו
אופן ההכנה:
כותשים את הקיווי עם הסוכר וקוביות לימון, מוסיפים את שאר המרכיבים, משקשקים עם קרח, מוזגים לכוס גדולה ומקשטים בפלחי קיווי וקוביות לימון.
הקוקטייל הבא הוא פרנץ' מרטיני
החומרים:
60 מ"ל וודקה
30 מ"ל סאואר מיקס
30 מ"ל מיץ אננס
ליקר רויאל שמבורד
קרח
אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים עם קרח, מסננים לכוס מרטיני מקוררת ומוסיפים קורטוב של רויאל שמבורד.
הקוקטייל טרופי הבא מזכיר את איי שייסל:
החומרים:
חצי בננה
30 מ"ל חלב קוקוס
30 מ"ל מיץ אננס
30 מ"ל רום
45 מ"ל וודקה ווניל
קרח
אופן ההכנה:
לכתוש את הבננה ולמזוג עליה את שאר המרכיבים, להוסיף קרח לנער היטב ולמזוג.