חצי ק"ג גזר מקולף ומגורד במגרדת גסה או חתוך לגפרורים דקים
3 שיני שום קצוצות
9 ענפי פרוזיליה קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק מאוד (ניתן להחליף ברבע כפית אבקת צ'ילי חריף)
חצי כפית מלח לימון
חצי כפית מלח
רבע לימון קצוץ על קליפתו
2 כפות שמן
4 כפות חומץ רגיל
לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל הגזר. להוסיף את עלי הפרוזיליה ולערבב.
ממולץ להכין לפחות חצי יום מראש.
בתיאבון!
3 שיני שום קצוצות
9 ענפי פרוזיליה קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק מאוד (ניתן להחליף ברבע כפית אבקת צ'ילי חריף)
חצי כפית מלח לימון
חצי כפית מלח
רבע לימון קצוץ על קליפתו
2 כפות שמן
4 כפות חומץ רגיל
לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל הגזר. להוסיף את עלי הפרוזיליה ולערבב.
ממולץ להכין לפחות חצי יום מראש.
בתיאבון!
זמן הכנות:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il