1 חבילה בישקוטים
שמנת מתוקה
2 גבינה 5%
¾ כוס סוכר
2 סוכר וניל
לציפוי
3 כפות קקאו
3 כפות יין או מים
3 כפות סוכר
50 ג' חמאה
להניח את הבישקוטים בתבנית עגולה
להקציף את השמנת המתוקה+סוכר+סוכר וניל לקצף חזק
להוסיף את הגבינה הלבנה ובערבוב קל להוסיף אותה לתערובת.
להמיס את הקקאו+יין+סוכר לתערובת אחידה וללא גושים.
להוסיף את החמאה עד שנמסה ומובלעת בתוך הקרם
לשפוך מעל תערובת הגבינות
לקרר למשך הלילה.
שמנת מתוקה
2 גבינה 5%
¾ כוס סוכר
2 סוכר וניל
לציפוי
3 כפות קקאו
3 כפות יין או מים
3 כפות סוכר
50 ג' חמאה
להניח את הבישקוטים בתבנית עגולה
להקציף את השמנת המתוקה+סוכר+סוכר וניל לקצף חזק
להוסיף את הגבינה הלבנה ובערבוב קל להוסיף אותה לתערובת.
להמיס את הקקאו+יין+סוכר לתערובת אחידה וללא גושים.
להוסיף את החמאה עד שנמסה ומובלעת בתוך הקרם
לשפוך מעל תערובת הגבינות
לקרר למשך הלילה.
מיכל הנה מבעלי בית בד בוסתן אשתאול - שמן זית עברי.
באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.
לרכישת שמן זית:
http://www.egarden.co.il/
באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.
לרכישת שמן זית:
http://www.egarden.co.il/