אם אתם רוצים מתכון מנצח ופשוט, הרי הוא לפניכם. אפילו הילדים שלי שמאוד בררניים באוכל אוהבים אותו ואפילו מבקשים תוספת.
גם האורחים מתלהבים והוא מוגש לאחר כבוד בארוחה החגיגית של יום שישי בערב.
מרק דלעת ותפוזים:
מרכיבים:
1 בצל קטן קצוץ.
דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות.
בטטה קלופה וקצוצה לקוביות גדולות.
גזרים קלופים וחתוכים גס.
גרידת תפוז.
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי.
2 כפות קוואקר.
מלח
פלפל לבן.
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שנהיה שקוף, בשום אופן לא משחימים אותו אחרת הוא מעכיר את המרק.
כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים לסיר את קוביות הדלעת, הבטטה והגזר, מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים מלח ופלפל לבן.
2 דקות לפני כיבוי האש מוסיפים את הקוואקר, גרידת התפוז ומיץ התפוזים. מערבבים ומכבים את האש. הקוואקר מסמיך את המרק ונותן לו טעם עשיר וגם מוסיף לו בריאות.
טוחנים בממחה ידני ומגישים.
בתאבון!!!
כמה פשוט - כמה טעים.
גם האורחים מתלהבים והוא מוגש לאחר כבוד בארוחה החגיגית של יום שישי בערב.
מרק דלעת ותפוזים:
מרכיבים:
1 בצל קטן קצוץ.
דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות.
בטטה קלופה וקצוצה לקוביות גדולות.
גזרים קלופים וחתוכים גס.
גרידת תפוז.
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי.
2 כפות קוואקר.
מלח
פלפל לבן.
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שנהיה שקוף, בשום אופן לא משחימים אותו אחרת הוא מעכיר את המרק.
כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים לסיר את קוביות הדלעת, הבטטה והגזר, מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים מלח ופלפל לבן.
2 דקות לפני כיבוי האש מוסיפים את הקוואקר, גרידת התפוז ומיץ התפוזים. מערבבים ומכבים את האש. הקוואקר מסמיך את המרק ונותן לו טעם עשיר וגם מוסיף לו בריאות.
טוחנים בממחה ידני ומגישים.
בתאבון!!!
כמה פשוט - כמה טעים.
צילה שנהר - מומחית לייעוץ אישי ובינאישי. משלבת שיחות טיפוליות עם כלים מרפואה משלימה לנוער ומבוגרים. מטפלת גם און ליין בארץ ובחו"ל. מעבירה סדנאות והרצאות התפתחות אישית ופתרון בעיות.
050-6402526
http://www.tzila.co.il/
פורום http://www.bwoman.co.il/forums/forumdisplay.php?f=83
050-6402526
http://www.tzila.co.il/
פורום http://www.bwoman.co.il/forums/forumdisplay.php?f=83