חומרים:
1 קופסה תירס לייט
1 קופסה פטריות חתוכות
4 כפות מיונז קל
1 ביצה
1 קופסא גבינה לבנה 3%
2 כפות קמח תופח
הוראות הכנה:
לערבב הכל בקערה, לבחוש בכף, ולהכניס לתנור ל-30 דקות בחום בינוני (180 מעלות). הולך נפלא עם סלט ירקות.
בתיאבון!
1 קופסה תירס לייט
1 קופסה פטריות חתוכות
4 כפות מיונז קל
1 ביצה
1 קופסא גבינה לבנה 3%
2 כפות קמח תופח
הוראות הכנה:
לערבב הכל בקערה, לבחוש בכף, ולהכניס לתנור ל-30 דקות בחום בינוני (180 מעלות). הולך נפלא עם סלט ירקות.
בתיאבון!
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il