דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קייטרינג בעולם העסקים 

מאת    [ 07/03/2018 ]

מילים במאמר: 366   [ נצפה 2269 פעמים ]

למרות שיש הרבה אופציות בעולם העסקים של היום, עדיין חשוב לעצור ולבדוק מידי פעם איך הכסף שלנו עובד בשבילנו בדברים שלפעמים נראה שלא ממש מופיעים בשורת הרווח בצורה ברורה- אבל בשורת ההוצאות- ברורה גם ברורה.

כמו שכולנו מבינים, במיוחד אלו שבתחום שלי של משאבי אנוש, כשאנחנו מעסיקים ומעסיקות גברים ונשים אצלנו בעסק, אנחנו תמיד רוצים לספק להם את הכלים הטובים ביותר כדי לבצע את המשימות שאנחנו מטילים עליהם בדרך הטובה ביותר והיעילה ביותר. זה מתחיל ברכישת מחשבים חדשים ומהירים, ממשיך לרכישת ציוד משרדי כגון שולחנות וכסאות טובים, וממשיך לכיוון ריהוט משרדי גדול כגון דלפקים, שטיחים ופינות ישיבה שלמות. 

כמובן, הציוד המקצועי או היעודי לייצור המוצר שלנו תמיד נמצא בראש מעיינינו כי ציוד טוב מוביל ליכולות יצור יותר גבוהות, לאיכות מוצר יותר גבוהה ומכאן למוצר איכותי ותחרותי היא קצרה. ללא כל קשר לתחום העיסקי בו אנו נמצאים- איכות ותחרותיות תמיד יהו כוחות חזקים ביותר שכל שוק. אך הכלי החשוב ביותר בכל ארגון שרואה את עצמו מוביל בתחום- הוא הון אנושי איכותי. 

אחד מההוצאות המשמעותיות ביותר בניהול כוח עבודה טוב בעסקים בינוניים עד גדולים היא העלות של קייטרינג לעובדים.

אומנם לפעמים נראה שתזונה זה קצת מחוץ לתחום אחריותינו אבל המציאות היא שאנשים אלו נמצאים תחת קורת גגנו רוב שעות האור שלהם, ורובם המוחץ נותנים לנו מכישוריהם וממרצם ולכן לא מן הנמנע או יותר נכון, חלה עלינו גם החובה לפחות לנסות ולשפר את איכות חייהם במקום שבו אנחנו יכולים.

בעולם המודרני שלנו אנחנו כולנו נתקלים ביום יום ביחסי הכוחות המורכבים בין איכות לכמות, ונראה לנו ששני מושגים אלו הם קטבים שלעולם ישקו אך לא יתאחדו. מסתבר שבתחום הקייטרינג והבישול בקנה מידה גדול אפשרי לראות את המציאות גם קצת אחרת.

מסתבר שיש קייטרינג מקצועי שמעניק שירותי קייטרינג בעבודה, או שירותי הסעדה לחברות, בלי להתפשר על איכות. חברות הסעדה שמגישות ירקות ופירות טריים בכל ארוחה, שפים שמבשלים את האוכל או את המנה מול נחיל העובדים שעובר מסוקרן ומהופנט מהריחות שעולים מהפלנצ’ה על בסיס יומי, מקום שבוחר ספקים איכותיים כדי שיוכל להשתמש בחומרי גלם טובים להכנת מנות טעימות ויותר בריאות.

חשוב מאוד שנאמר בקול- יש לנו אחריות לעובדים שלנו ולכן כחלק ממכלול הדרכים שבהן אנו מחזירים להם על האמון שנתנו בנו הוא גם דרך התזונה היומיומית שאנו מספקים להם.

 

סער ברמן




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב