בצק פסטה מתכון בסיסי
חומרים :
21 ק"ג קמח
6 ביצים
21 כף מלח
41 כוס שמן זית
אופן הכנה
מעבירים את הקמח הביצים והמלח לקערה ולשים כ - 15-20 דקות לקבלת מרקם רך חלק וגמיש .
יוצרים כדור מהבצק מורחים בשמן זית עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לפי הדרגות מהעבה אל הדק ( ניתן לרדד גם עם מערוך ) .
יש לעבוד עם הבצק בזריזות כדי למנוע התייבשות ואפילו לחלק אותו ולעבוד בשלבים .
לאחר הרידוד יוצרים את סוג הפסטה הרצויה רביולי,ספגטי,פטוצ'יני וכ'ו .
חומרים :
21 ק"ג קמח
6 ביצים
21 כף מלח
41 כוס שמן זית
אופן הכנה
מעבירים את הקמח הביצים והמלח לקערה ולשים כ - 15-20 דקות לקבלת מרקם רך חלק וגמיש .
יוצרים כדור מהבצק מורחים בשמן זית עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לפי הדרגות מהעבה אל הדק ( ניתן לרדד גם עם מערוך ) .
יש לעבוד עם הבצק בזריזות כדי למנוע התייבשות ואפילו לחלק אותו ולעבוד בשלבים .
לאחר הרידוד יוצרים את סוג הפסטה הרצויה רביולי,ספגטי,פטוצ'יני וכ'ו .
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.