רביולי במילוי תרד וריקוטה
חומרים :
1 כמות בצק פסטה בסיסי
400 גרם עלי תרד חלוטים וקצוצים
200 גרם גבינת ריקוטה
1 שן שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
אופן הכנה
מערבבים את התרד עם גבינת הריקוטה והשום ומתבלים במלח פלפל שחור גרוס .
מעבירים לשק זילוף .
מרדדים את בצק הפסטה דק מאוד ובעזרת פורמה יוצרים עיגולים .
ממלאים ממילוי התרד במרכז העיגול ומרטיבים את הקצוות במים.
מניחים מעל עיגול נוסף של בצק ומהדקים כך שכל האוויר יצא החוצה .
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח ומבשלים את הרביולי עד שהם צפים על פני המים.
מעבירים למחבת עם רוטב נבחר מביאים לרתיחה ומגישים .
חומרים :
1 כמות בצק פסטה בסיסי
400 גרם עלי תרד חלוטים וקצוצים
200 גרם גבינת ריקוטה
1 שן שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
אופן הכנה
מערבבים את התרד עם גבינת הריקוטה והשום ומתבלים במלח פלפל שחור גרוס .
מעבירים לשק זילוף .
מרדדים את בצק הפסטה דק מאוד ובעזרת פורמה יוצרים עיגולים .
ממלאים ממילוי התרד במרכז העיגול ומרטיבים את הקצוות במים.
מניחים מעל עיגול נוסף של בצק ומהדקים כך שכל האוויר יצא החוצה .
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח ומבשלים את הרביולי עד שהם צפים על פני המים.
מעבירים למחבת עם רוטב נבחר מביאים לרתיחה ומגישים .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.