מצרכים לבלילה:
1/2 2 כוסות קמח תפוחי אדמה.
2 ביצים
קורט מלח
1 כוס חלב
1 מעדן וניל
כפית תמצית וניל
יש לערבב את כל החומרים במיקסר למשך 2 דקות.
יש לחמם מחבת, לשמן קלות עם מרגרינה לפני כל מזיגה של הבלילה.למזוג עם מצקת ולנער את המחבת שהכל יתפזר באופן אחיד.לאחר הזהבה של השוליים להפוך .
לצד שני לחצי דקה והבלינצ'ס מוכן.
מילוי:ממרח שוקןלד, גבית זיתים, גבינת ריקוטה עם גבינת זיתים(מצויין), קוטג', דבש, חמאה....
* לא מורגש טעם חריג בשימוש בקמח תפ"א למודאגים.
* טעים מאוד, משביע והכי חשוב לא מכביד על הבטן.
ניתן להגיש עם סלט חי
1/2 2 כוסות קמח תפוחי אדמה.
2 ביצים
קורט מלח
1 כוס חלב
1 מעדן וניל
כפית תמצית וניל
יש לערבב את כל החומרים במיקסר למשך 2 דקות.
יש לחמם מחבת, לשמן קלות עם מרגרינה לפני כל מזיגה של הבלילה.למזוג עם מצקת ולנער את המחבת שהכל יתפזר באופן אחיד.לאחר הזהבה של השוליים להפוך .
לצד שני לחצי דקה והבלינצ'ס מוכן.
מילוי:ממרח שוקןלד, גבית זיתים, גבינת ריקוטה עם גבינת זיתים(מצויין), קוטג', דבש, חמאה....
* לא מורגש טעם חריג בשימוש בקמח תפ"א למודאגים.
* טעים מאוד, משביע והכי חשוב לא מכביד על הבטן.
ניתן להגיש עם סלט חי
נחמן סוזי משתפת אתכם במתכונים פרי המצאתה.
www.orlaor.co.il
www.orlaor.co.il