צ'מיצ'ורי קלאסי
בכל מסעדה ארגנטנאית שמכבדת את עצמה יש את הגרסא שלהם לצ'ימיצ'ורי כאן בחרתי את הגרסא הפרטית שמלווה אותי בכל פעם שהגריל נדלק.
חומרים :
1 פלפל גמבה אדום
1 פלפל גמבה צהוב
1 פלפל גמבה ירוק
1 פלפל חריף
1 בצל סגול
5 שיני שום שלמות
צרור פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
43 כוס חומץ
1 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
את הפלפלים והבצל חותכים לקוביות קטנות ביותר ומערבבים בקערה עם הכוסברה והפטרוזיליה .
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החומץ ומוסיפים לקערה מערבבים היטב ומוסיפים את שמן הזית .
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים לצנצנת .
מכניסים פנימה את שיני השום מכסים במעט שמן זית מעל וסוגרים .
שומרים במקרר עד חודש כאשר יש להכין כמה ימים לפני .
בכל מסעדה ארגנטנאית שמכבדת את עצמה יש את הגרסא שלהם לצ'ימיצ'ורי כאן בחרתי את הגרסא הפרטית שמלווה אותי בכל פעם שהגריל נדלק.
חומרים :
1 פלפל גמבה אדום
1 פלפל גמבה צהוב
1 פלפל גמבה ירוק
1 פלפל חריף
1 בצל סגול
5 שיני שום שלמות
צרור פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
43 כוס חומץ
1 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
את הפלפלים והבצל חותכים לקוביות קטנות ביותר ומערבבים בקערה עם הכוסברה והפטרוזיליה .
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החומץ ומוסיפים לקערה מערבבים היטב ומוסיפים את שמן הזית .
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים לצנצנת .
מכניסים פנימה את שיני השום מכסים במעט שמן זית מעל וסוגרים .
שומרים במקרר עד חודש כאשר יש להכין כמה ימים לפני .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.