פשטידת גבינות וירקות
חומרים :
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית מגורדת
250 גרם גבינת ריקוטה
3 י"ח קשוא חתוך לקוביות
2 י"ח בצל מגורד
2 סלסלאות פטריות שמפניון
5 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט
אופן הכנה
מערבבים את הגבינות בקערה רחבה מוסיפים את הירקות הביצים והשמנת ומערבבים היטב .
מתבלים במלח פלפל שחור ואגוז מוסקט .
יוצקים לתבנית חסינת חום משומנת בשמן זית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 45 דקות כאשר הבדיקה נעשית ע"י שיפוד עץ במידה והשיפוד יוצא עם מילוי מעליו צריך לאפות עוד זמן עד להזהבה וכאשר השיפוד יוצא יבש .
חומרים :
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית מגורדת
250 גרם גבינת ריקוטה
3 י"ח קשוא חתוך לקוביות
2 י"ח בצל מגורד
2 סלסלאות פטריות שמפניון
5 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט
אופן הכנה
מערבבים את הגבינות בקערה רחבה מוסיפים את הירקות הביצים והשמנת ומערבבים היטב .
מתבלים במלח פלפל שחור ואגוז מוסקט .
יוצקים לתבנית חסינת חום משומנת בשמן זית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 45 דקות כאשר הבדיקה נעשית ע"י שיפוד עץ במידה והשיפוד יוצא עם מילוי מעליו צריך לאפות עוד זמן עד להזהבה וכאשר השיפוד יוצא יבש .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.