בחג השבועות רב הסלטים הם סלטי ירקות בתוספת גבינות לבנות כמו פטה או גבינות עזים. אבל כאן לא משתמשים לא בזה ולא בזה.
מדובר בסלט קל ומהיר מאוד להכנה, שגבינת הצידר מוסיפה בו פיקנטיות וחריפות עקב טעמה החזק והיחודי.
סלט שעועית וגבינת צידר
מרכיבים:
קופסת שימורי שעועית לבנה או אדומה
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ
1/2 כוס גבינת צידר מגורדת
פטרוזיליה קצוצה
חומץ בלסמי, מלח לפי הטעם
הכנה:
1. סננו את השעועית, הוסיפו בצל קצוץ, שמן, חומץ בלסמי ומלח וערבבו היטב.
2. לפני ההגשה הוסיפו גבינת צידר וקשטו בפטרוזיליה קצוצה.
טיפ: במידה ואתם לא אוהבים שימורים, ניתן להשתמש בשעועית יבשה. יש להשרותה במים ל-10 שעות ולבשל במים עם מעט מלח. יש לסנן את השעועית היטב לאחר הבישול.
בתאבון!!!
מדובר בסלט קל ומהיר מאוד להכנה, שגבינת הצידר מוסיפה בו פיקנטיות וחריפות עקב טעמה החזק והיחודי.
סלט שעועית וגבינת צידר
מרכיבים:
קופסת שימורי שעועית לבנה או אדומה
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ
1/2 כוס גבינת צידר מגורדת
פטרוזיליה קצוצה
חומץ בלסמי, מלח לפי הטעם
הכנה:
1. סננו את השעועית, הוסיפו בצל קצוץ, שמן, חומץ בלסמי ומלח וערבבו היטב.
2. לפני ההגשה הוסיפו גבינת צידר וקשטו בפטרוזיליה קצוצה.
טיפ: במידה ואתם לא אוהבים שימורים, ניתן להשתמש בשעועית יבשה. יש להשרותה במים ל-10 שעות ולבשל במים עם מעט מלח. יש לסנן את השעועית היטב לאחר הבישול.
בתאבון!!!
פוליסמן אולגה