הנה עוד מתכון לסלט מעולה לשולחן החג שלכם! בסלט יש יש המון עשבי תיבול המוסיפים לסלט לא רק טעם אלא גם ארומה מיוחדת.
יתרון נוסף של הסלט הזה הוא שאפשר להכין כ-3 שעות מראש, ואך יש להקפיד להוסיף את הבצל, שמן ולימון ורגע האחרון.
סלט מצרי עם פטה
200 גר' פטה
3 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 מלפפון קצוץ דק
1 בצל שאלוט קצוץ דק
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמיר קצוץ
הכנה:
פוררו את הפטה בעזרת מזלג וערבבו עם שמן ומיץ לימון. תבלו בפלפל שחור וערבבו עם הירקות והתבלינים הקצוצים.
טיפים: במקום פטה ניתן להשתמש גם בגבינות עזים.
ניתן להגיש את הסלט עם קרוטונים או לגלגל את הסלט בעלי חסה.
יתרון נוסף של הסלט הזה הוא שאפשר להכין כ-3 שעות מראש, ואך יש להקפיד להוסיף את הבצל, שמן ולימון ורגע האחרון.
סלט מצרי עם פטה
200 גר' פטה
3 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 מלפפון קצוץ דק
1 בצל שאלוט קצוץ דק
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמיר קצוץ
הכנה:
פוררו את הפטה בעזרת מזלג וערבבו עם שמן ומיץ לימון. תבלו בפלפל שחור וערבבו עם הירקות והתבלינים הקצוצים.
טיפים: במקום פטה ניתן להשתמש גם בגבינות עזים.
ניתן להגיש את הסלט עם קרוטונים או לגלגל את הסלט בעלי חסה.
פוליסמן אולגה