מרק הוא חלק בלתי נפרד מהארוחה החגיגית הישראלית, ואם הזמנתם אורחים בשבועות המרקים הכי מתאימים לארוחת החג הם המרקים הקרים, על בסיס חלב או יוגורט. הנה מתכון פשוט ומהיר לאחד המרקים האלה:
מרק מלפפונים ויוגורט תוך 5 דקות
1 מלפפון גדול קלוף
300 מ"ל יוגורט
300 מ"ל חלב
1 כף חומץ בלסמי או חומץ יין לבן איכותי
1/2 שן שום כתוש
עשבי תיבול לקישוט (נענע או שמיר)
הכנה:
1. גרדו את המלפפון בפומפייה.
2. הוסיפו יוגורט וחלב
3. הוסיפו חומץ ושום על פי טעמכם האישי
4. קררו היטב במקרר והגישו בקישוט עשבי טיבול.
טיפ: את המרק יש להגיש קר מאוד. ניתן להוסיף למרק כמה קוביות קרח על מנת לזרז את הקירור.
חג שמח ובתאבון!!!
מרק מלפפונים ויוגורט תוך 5 דקות
1 מלפפון גדול קלוף
300 מ"ל יוגורט
300 מ"ל חלב
1 כף חומץ בלסמי או חומץ יין לבן איכותי
1/2 שן שום כתוש
עשבי תיבול לקישוט (נענע או שמיר)
הכנה:
1. גרדו את המלפפון בפומפייה.
2. הוסיפו יוגורט וחלב
3. הוסיפו חומץ ושום על פי טעמכם האישי
4. קררו היטב במקרר והגישו בקישוט עשבי טיבול.
טיפ: את המרק יש להגיש קר מאוד. ניתן להוסיף למרק כמה קוביות קרח על מנת לזרז את הקירור.
חג שמח ובתאבון!!!
פוליסמן אולגה