על יתרונות התזונה ללא גלוטן כבר דובר ונכתב רבות,
מי שפונה לדרך זו בהתמדה יוצא נשכר.
אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח גלוטן אך עם קורנפלור
היא עדינה יותר.
פשטידת ברוקולי
חבילה ברוקולי קפוא
3 ביצים
1 כפית אבקת אפיה
100 גר' חמאה
1/4 כוס קורנפלור
1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר.
שמים את הברוקולי בסיר ומכסים במים שרתחו זה עתה.
מרתיחים 5 דק' ומכבים.
שופכים את המים ומניחים את הברוקולי להתקרר במסננת.
שמים את הברוקולי בקערה גדולה וקוצצים לחתיכות קטנות. לא מועכים.
מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור גרוס.
מכינים בכוס בלילה מ- 1/4 כוס קורנפלור עם המים, בוחשים שלא יהיו גושים
ויוצקים על הברוקולי ומערבבים.
בסיר קטן ממיסים את החמאה ויוצקים לקערה.
מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לשתי תבניות קטנות של אינגליש קייק 24 ס"מ
אופים בחום בינוני עד כשפשטידה נעשית מוצקה ומעל נוצר מעט זהוב.
בתאבון.
מי שפונה לדרך זו בהתמדה יוצא נשכר.
אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח גלוטן אך עם קורנפלור
היא עדינה יותר.
פשטידת ברוקולי
חבילה ברוקולי קפוא
3 ביצים
1 כפית אבקת אפיה
100 גר' חמאה
1/4 כוס קורנפלור
1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר.
שמים את הברוקולי בסיר ומכסים במים שרתחו זה עתה.
מרתיחים 5 דק' ומכבים.
שופכים את המים ומניחים את הברוקולי להתקרר במסננת.
שמים את הברוקולי בקערה גדולה וקוצצים לחתיכות קטנות. לא מועכים.
מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור גרוס.
מכינים בכוס בלילה מ- 1/4 כוס קורנפלור עם המים, בוחשים שלא יהיו גושים
ויוצקים על הברוקולי ומערבבים.
בסיר קטן ממיסים את החמאה ויוצקים לקערה.
מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לשתי תבניות קטנות של אינגליש קייק 24 ס"מ
אופים בחום בינוני עד כשפשטידה נעשית מוצקה ומעל נוצר מעט זהוב.
בתאבון.
אמונה עופרה לב הורנשטיין אמנית/יוצרת
טווה רשת תדרי צבע לציור וסיפור.
באתר גלרית ציורים באקריליק, עפרונות, רישום, קולאז', למכירה.
הספריה- סיפורים, מאמרים, מדיטציות
דמיון מודרך.
http://www.emuna.ilbiz.co.il/
טווה רשת תדרי צבע לציור וסיפור.
באתר גלרית ציורים באקריליק, עפרונות, רישום, קולאז', למכירה.
הספריה- סיפורים, מאמרים, מדיטציות
דמיון מודרך.
http://www.emuna.ilbiz.co.il/