חשבתי לעצמי אין כמו המטבח כדי להרהר בנפלאות המחשבההאנושית.
פעם לפני שנים גיליתי את ספר הטאו בסה"כ כ 80 בתי שיר וכל כך הרבה תובנות
אני מזמין אתכם לחלוק איתי מתכון נפלא ותובנות בצידו.
אני מניח 3 תפוחי גרני סמיט (ע"ש הסבתא ולא גרנד - הגדול, כפי שטועים לחשוב).
אני אוהב אותם ירוקים, חמוצים, קשים ומבהיקים.
סופר לי צימוקים מהסוג הבהיר הגדול אשר הושרו בברדי ימממה קודם.
כוסית קלבדוס (שיכר תפוחים).
חצי כוס סוכר דממרה.
חצי חבילת חמאה.
רבע כפית מלח.
חותך את תפוחי העץ לפלחים דקים, ומטפטף לימון מעל. ממיס סוכר במחבת לוהט (מעשן- חברים, מעשן),
מניח את פלחי התפוח כמניפה מפזר צימוקים, קוביות חמאה ........ וממתין .....................
בינתיים בוחן לי באיטיות בית נוסף מספר הטאו :
"היש לך סבלנות לחכות
עד שהבוץ ישקע
והמים יהיו זכים?
האם אתה יכול
להישאר ללא תנועה
עד
שהפעולה הנכונה תעלה מעצמה?"
טאו טה צ'ינג
מכבה את האש ומוסיף קלבדוס מניח לקרור .
מניח על התפוחים יריעת בצק עלים ומכסה היטב .
דוקר במזלג, מפזר סוכר .
מכניס לתנור מחומם 180 מעלות ל 20 דקות או עד שיזהיב .
מהגיש עם כדור גלידה וניל צרפתי (אלדו בנמל) ו.... מחייך.
על ידי טלי פסיכולוגית MA ואפי מהנדס תעו"נ MBA העובדים יחדיו איתך לקידום להישגים והקטנת סיכונים עסקיים ואישיים
אפי - 054-44-33-946
טלי - 054-471-6491
אתר הבית : http://www.2all.co.il/web/Sites/bteam/
אנחנו בוידאו : http://video.google.com/videoplay?docid=2807225331380926376