החומרים:
100 גרם צלעות בקר
500 גרם חזה עוף
2 ביצים
1 תפוח אדמה, קלוף 3
גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק
מלח
1/2 כפית כורכום
מיץ מ-1/2 לימון
5 כפות שמן
אופן ההכנה: בסיר גדול עם מים מבשלים את הבקר. אחרי 30 דקות מוסיפים את העוף ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים לסיר 2 ביצים בקליפתן ותפוח אדמה ומבשלים עוד 30 דקות, או עד שהבשר רך. אם יש צורך מוסיפים עוד מים. מוציאים את הביצים וקולפים אותן. מסננים את הבשר. במטחנת בשר טוחנים את הבשר, העוף ותפוח האדמה. קוצצים את הביצים הקשות ומוסיפים לתערובת. בזו אחר זו מוסיפים את שאר הביצים (שלא בושלו), ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויציבה. מוסיפים פטרוזיליה, תבלינים ולימון. מחממים את השמן בסיר בינוני עמוק ויוצקים לתוכו את תערובת הבשר. מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-25 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת. מסירים מהאש ובעזרת סכין חד ומרית משחררים את הפשטידה מדפנות הסיר. הופכים אותה בזהירות על צלחת שטוחה. משמנים מעט את הסיר ומחזירים לתוכו את הפשטידה, כשהצד המושחם כלפי מעלה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עוד 10 דקות, כך שהפשטידה תשחים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה. למאגר המתכונים הגדול
הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר