החומרים:
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים אדומים
½ כוס שמן (
2 תיבוליות בזיליקום
1/3 כוס חומץ
אופן ההכנה:
שוטפים את הפלפלים, חוצים אותם ומוציאים את הגרעינים. חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ. מחממים היטב את השמן במחבת עמוקה (אפשר לבדוק את חום השמן ע"י פרוסת גזר אם הוא מוציא בועות, סימן שהשמן מספיק חם). מטגנים את הפלפלים במחזורים קטנים (כל צבע פלפל בנפרד) ומערבבים עד שמתקבלים סימני חריכה על הפלפלים משני הצדדים. מוציאים לצלחת עם ניר סופג וממשיכים עד גמר כל הטיגונים. במחזור הטיגון האחרון לפורר 2 תיבוליות " בזיליקום" של "קנור" להוסיף למחבת ולערבב היטב עד המסתן. להוסיף את כל הפלפלים המטוגנים לדקה נוספת עם המחזור האחרון. לערבב ולהוציא עם כף מחוררת,לכלי פיירקס להגשה. להוסיף את החומץ , לערבב.למאגר המתכונים לחצו
הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר