החומרים:
200 גרם גבינת פטה כבשים
חופן עלי אורגנו טריים נקיים
3 בצלים ירוקים
מלח פלפל שחור גרוס
1 לימון בשל
חופן זיתים מגולענים
ביצים
שמן זית
אופן ההכנה: מחממים מחבת ברזל לחום גבוה. חוצים את עגבניות הבלאדי לאורכם. צורבים עם מעט שמן זית עד שהעגבניות מתרככות. חשוב לא לערבב את העגבניות כדי שהן לא יתפוררו. מסירים מהאש ובוזקים על העגבניות מלח ופלפל שחור. מורידים את הקליפה הצרובה בעדינות ומניחים בצלחת הגשה. חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים לעגבניות הצרובות. מבשלים את הביצים במים חמים עד שהן מתקשות. מסירים את הקליפה ומפרידים בין החלבונים והחלמונים קוצצים דק את הבצלים הירוקים ומטפטפים על העגבניות מעט לימון. מוסיפים לעגבניות את הבצלים ועלי האורגנו. מפזרים מלמעלה את הזיתים המגולענים. מגרדים את חלמוני הביצה מעל הסלט ובוזקים עוד קצת פלפל שחור. מפוררים את גבינת הפטה מלמעלה, יוצקים שמן זית בנדיבות ומגישים. למאגר המתכונים לחצו
מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד
בקרו באתר