2-3 סלק
2 לימון
5שיני שום
1 כפית מלח
1 כפית שמן זית
מעט כמון
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה: שוטפים ומרתיחים את הסלק במים עד ללריכוך חותכים את הסלק הטרי לקוביות,או מרסקים בפומפיה סוחטים לימון מגרדים או קוצצים או כותשים שיני השום ומוסיפים את יתר התבלינים לסלק. למתכונים נוספים בקרו באתר :www.laisrael.net סלק: קיימות שלוש קבוצות של זני סלק: מתורבתים, בר ועשבים. מבין הזנים המתורבתים, בולט בחשיבותו סלק הסוכר, המכיל כמות גדולה של סוכר בשורשיו ומשמש לייצור יותר מ-40% מהסוכר הלבן בעולם. מספר זנים מתורבתים אחרים, הנבדלים קלות אלו מאלו בטעמם ובמרקמם, קרויים סלק אדום ומשווקים למאכל. סלק זה הוא מקור טוב לוויטמין C ומקור צבעו האדום באנתוציאנין וביטאלין (פיגמנט מבוסס אינדול) המצויים בשורשיו.למאגר המתכונים לחצו
הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר