לא משנה איך עיצבתם את המטבח, ולא משנה אם הוא גדול או קטן. האיבזור של הפריטים הקטנים הוא זה שיהפוך אותו למושלם ונוח למשתמש.
*סיר לחץ אחד, בשביל שבחורף הבא לא ייקח לכם 12 שעות להכין חמין.
*תבנית זכוכית לתנור, בשביל העמידות והאלגנטיות הבלתי נלאת.
*כף לגלידה, בשביל חווית אירוח מושלמת.
*סכין מתגלגת לפיצה, כי תתפלאו כמה עוד דברים אפשר לחתוך ביתר קלות איתה.
*מלחיה ופלפליה מפורצלן יתנו הרגשה של יוקרה, גם כשסתם מתבלנים אוכל.
*פותחן רב תכליתי - כמה שיותר גדול כך הוא יאבד פחות.
*צלחות פורצלן בעיצוב פשוט ידגישו את המנה שבצלחת.
*מלקחיים יהפכו את בישול הבשרים לקל יותר, גם אם הוא נעשה על המחבת בלבד ולא על מנגל.
*מברשת שיערות קטנה, כי בלעדיה, ציפוי ביצה למאפים לא אותו הדבר.
*בלנדר ידני איתו ניתן להכין את המרקים הסמיכים המסובכים ביותר בתוך דקות ספורות.
*כוסות צבעוניים.
*פורס תפוחים וביצים, האוכל נראה יותר טוב כשהוא חתוך באופן אחיד.
*כמה בובות פורצלן קטנות להקפצת האווירה.
*קרש חיתוך מעץ - הקרשים מפלסטיק משמרים בהם המון חיידקים ולכלוך בלתי נראה.
*קופסאות איחסון קטנות - הן גם זולות וגם יעילות בחיסכון במקום ובשמירה על טריות האוכל.
*תבנית עגולה לתנור, ככה עוגות היומולדת יצאו מושלמות.
*סיר לחץ אחד, בשביל שבחורף הבא לא ייקח לכם 12 שעות להכין חמין.
*תבנית זכוכית לתנור, בשביל העמידות והאלגנטיות הבלתי נלאת.
*כף לגלידה, בשביל חווית אירוח מושלמת.
*סכין מתגלגת לפיצה, כי תתפלאו כמה עוד דברים אפשר לחתוך ביתר קלות איתה.
*מלחיה ופלפליה מפורצלן יתנו הרגשה של יוקרה, גם כשסתם מתבלנים אוכל.
*פותחן רב תכליתי - כמה שיותר גדול כך הוא יאבד פחות.
*צלחות פורצלן בעיצוב פשוט ידגישו את המנה שבצלחת.
*מלקחיים יהפכו את בישול הבשרים לקל יותר, גם אם הוא נעשה על המחבת בלבד ולא על מנגל.
*מברשת שיערות קטנה, כי בלעדיה, ציפוי ביצה למאפים לא אותו הדבר.
*בלנדר ידני איתו ניתן להכין את המרקים הסמיכים המסובכים ביותר בתוך דקות ספורות.
*כוסות צבעוניים.
*פורס תפוחים וביצים, האוכל נראה יותר טוב כשהוא חתוך באופן אחיד.
*כמה בובות פורצלן קטנות להקפצת האווירה.
*קרש חיתוך מעץ - הקרשים מפלסטיק משמרים בהם המון חיידקים ולכלוך בלתי נראה.
*קופסאות איחסון קטנות - הן גם זולות וגם יעילות בחיסכון במקום ובשמירה על טריות האוכל.
*תבנית עגולה לתנור, ככה עוגות היומולדת יצאו מושלמות.