קוגל אטריות וגבינה-מצויין.
מצרכים:
גבינת סימפוניה 200 גרם.
גבינת ריקוטה 200 גרם.
שמנת חמוצה-3 גביעם.
חמש ביצים טריות.
כוס אחת של סוכר.
כוס של סוכר חום.
כוס אחת של צימוקים מושרים ביין טוב.
חמאה מומסת 100 גרם.
כפית אחת של קינמון.
איטריות רחבות מבושלות ומסוננות 500 גרם.
חצי כוס שמן.
אופן ההכנה:
מערבבים את הביצים הטרופות,הגבינה והשמנת.
מוסיפים סוכר,צימוקים,קנמון,חמאה,ואת הפסטה.
לערבב היטב ולהעביר לתבנית מלבנית.
לאפות עד השחמה.
בתיאבון !
קוגל ירושלמי עם צימוקים ותפוחי עץ.
מצרכים:
כפית אחת של קינמון.
איטריות רחבות מבושלות ומסוננות 500 גרם.
כוס אחת של סוכר.
כוס של סוכר חום.
מאה וחמישים גרם צימוקים.
שתי כפות דבש.
חמישה תפוחי עץ מגוררים.
חמש ביצים טריות מעורבלות.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כף מלח.
קצת סירופ מייפל וסירופ קרמל.
כוס אחת של שמן.
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים.
לצקת לתבנית מלבנית.
לפזר מלמעלה חמאה ושתי כפות סוכר חום.
לאפות עד הזהבה.
להוציא מהתנור ולכסות ברדיד אלומיניום.
להמשיך ולאפות עוד חצי שעה.
בתיאבון !
קרם לקרם שניט (כמות לשתי מליות).
מצרכים:
חלב -ליטר אחד.
שמונה ביצים טריות.
ארבעה שקיקים של סוכר וניל.
שלוש כוסות סוכר.
שמונה כפות של קורנפלור.
גביע אחד של שמנת מתוקה-אופציונלי.
שקית אחת של פודינג אינסטנט וניל-אופציונלי.
אופן ההכנה:
מרתיחים את החלב.
בסיר אחר שמים את הביצים,סוכר וניל,הסוכר והקורנפלור,ומערבבים היטב במטרפה ידנית.
לתערובת,מוסיפים מעט חלב רותח לצורך השוואת טמפרטורות.
אחר כך מכניסים את התערובת לסיר החלב שעל האש ומערבבים בהתמדה עד להסמכה.
בהמשך בהתאם לטעמכם האישי ישנה אופציה להקציף בנפרד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג.
כשהתערובת מספר אחת קרה לערבב ביחד.
בתיאבון!
מצרכים:
גבינת סימפוניה 200 גרם.
גבינת ריקוטה 200 גרם.
שמנת חמוצה-3 גביעם.
חמש ביצים טריות.
כוס אחת של סוכר.
כוס של סוכר חום.
כוס אחת של צימוקים מושרים ביין טוב.
חמאה מומסת 100 גרם.
כפית אחת של קינמון.
איטריות רחבות מבושלות ומסוננות 500 גרם.
חצי כוס שמן.
אופן ההכנה:
מערבבים את הביצים הטרופות,הגבינה והשמנת.
מוסיפים סוכר,צימוקים,קנמון,חמאה,ואת הפסטה.
לערבב היטב ולהעביר לתבנית מלבנית.
לאפות עד השחמה.
בתיאבון !
קוגל ירושלמי עם צימוקים ותפוחי עץ.
מצרכים:
כפית אחת של קינמון.
איטריות רחבות מבושלות ומסוננות 500 גרם.
כוס אחת של סוכר.
כוס של סוכר חום.
מאה וחמישים גרם צימוקים.
שתי כפות דבש.
חמישה תפוחי עץ מגוררים.
חמש ביצים טריות מעורבלות.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כף מלח.
קצת סירופ מייפל וסירופ קרמל.
כוס אחת של שמן.
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים.
לצקת לתבנית מלבנית.
לפזר מלמעלה חמאה ושתי כפות סוכר חום.
לאפות עד הזהבה.
להוציא מהתנור ולכסות ברדיד אלומיניום.
להמשיך ולאפות עוד חצי שעה.
בתיאבון !
קרם לקרם שניט (כמות לשתי מליות).
מצרכים:
חלב -ליטר אחד.
שמונה ביצים טריות.
ארבעה שקיקים של סוכר וניל.
שלוש כוסות סוכר.
שמונה כפות של קורנפלור.
גביע אחד של שמנת מתוקה-אופציונלי.
שקית אחת של פודינג אינסטנט וניל-אופציונלי.
אופן ההכנה:
מרתיחים את החלב.
בסיר אחר שמים את הביצים,סוכר וניל,הסוכר והקורנפלור,ומערבבים היטב במטרפה ידנית.
לתערובת,מוסיפים מעט חלב רותח לצורך השוואת טמפרטורות.
אחר כך מכניסים את התערובת לסיר החלב שעל האש ומערבבים בהתמדה עד להסמכה.
בהמשך בהתאם לטעמכם האישי ישנה אופציה להקציף בנפרד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג.
כשהתערובת מספר אחת קרה לערבב ביחד.
בתיאבון!