החומרים:
3 כוסות קוביות תפוחי אדמה מבושלים
120 גרם קוביות גבינה צהובה
1 כף זרעוני שומשום
1 כף שמן
1 בצל קטן קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 כפות רוטב צרפתי
2 כפות מיונית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה: במחבת הזהיבו את זרעוני השומשום , ערבבו והיזהרו שלא יחרכו. בסיר נפרד עם מעט שמן הזהיבו את הבצל והסלרי, הוסיפו את קוביות תפוחי האדמה, את הרוטב ואת המיונית, תבלנו במלח ופלפל ערבבו בזהירות והקפידו שהכל יתחמם בצורה אחידה. הכניסו לסיר את קוביות הגבינה והמשיכו לערבב עד שהגבינה תימס. זרו את זרעוני השומשום מלמעלה והגישי מיד. למאגר המתכונים לחצו
כתבות נוספות: לאירוח לזניה ירקות מוקפצים ירקות טריים עם רוטב צלפים ופטרוזיליה סלט בריאות :סלט דלעת עם תירס סושי טונה
http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם באתר www.laisrael.net