כשהשמן בסיר מעשן, אני מנגב את נתחי הבשר (שפונדרה - נתח עם רייטינג נמוך במחוזות הצפונבונים, אבל , איזה אבל ...), מקמח וזורק לסיר (כבד), בזמן שהבשר נצרב ומשחים, אני מדליק סגריה ומנסה לענות לעצמי על השאלה, האם יש בישול גברי, טיפוסי, כמו
אסדו, טיבון מדמם במשקל קילו , צלי שפונדרה....
2 ק"ג שפונדרה (לא קפוא, לא מופשר)
2 בצלים גדולים
2 גזרים
1 לפת
1 דלעת אגוזית
1 שום שלם
ליטר מרק בשר נקי
1/2 ליטר יין (מה שאתם לא שותים על תשימו בסיר)
מעט קמח
שמן קנולה
סיר גדול וכבד
לאחר שנתחי הבשר נצרבו כראוי, להמשיך ולצלות אותם בשומן , להוציא הבשר מהסיר
מהסיר, להכניס את הירקות למספר דקות ולהוציא אותם.
להוסיף כוס מרק ולנקות היטב את קרקעית הסיר, להחזיר את הירקות, הבשר ויתרת המרק. לבשל בסיר סגור שעה וחצי על אש קטנה.
להוסיף תבלינים (כל אחד לפי העדפותיו, לא להוסיף מלח), לבשל עד צמצום הנוזלים לרבע.
להוציא את הירקות והבשר, להניח בתבנית סגורה ולהכניס לתנור בחום נמוך
אל הסיר להוסיף את היין ולצמצם עד קבלת נוזל סמיך
להגיש לשולחן עם לחם לבן טרי ושלם, בקבוקי בירה קרים ולפנות שעתיים לשינה
BUsiness TEam ייעוץ משולב
על ידי טלי פסיכולוגית MA ואפי מהנדס תעו"נ MBA העובדים יחדיו איתך לקידום להישגים והקטנת סיכונים עסקיים ואישיים
אפי - 054-44-33-946
טלי - 054-471-6491
אתר הבית : http://www.2all.co.il/web/Sites/bteam/
אנחנו בוידאו : http://video.google.com/videoplay?docid=2807225331380926376
על ידי טלי פסיכולוגית MA ואפי מהנדס תעו"נ MBA העובדים יחדיו איתך לקידום להישגים והקטנת סיכונים עסקיים ואישיים
אפי - 054-44-33-946
טלי - 054-471-6491
אתר הבית : http://www.2all.co.il/web/Sites/bteam/
אנחנו בוידאו : http://video.google.com/videoplay?docid=2807225331380926376