החומרים:
בסיס מרנג קנוי (!!!), אל תנסו לאפות ולשרוף בעצמכם את המרנג - כל כך פשוט לקנות במכולת בסיס מוכן ואפשר לקנות גם נשיקות קטנות לקישוט מסביב לבסיס המרנג, (למהדרים - יש גם בסיסי מרנג אישיים. מיכל שמנת מתוקה, מיכל גבינת מסקרפונה, כוס פירות העונה חתוכים לקוביות או רצועות, חצי כוס מים, כף סוכר (באיזה צבע שאהוב עליכם).
ההכנה:
1. מראש (לפני שהאורחים מגיעים) מכניסים לסיר את הפירות יחד עם המים והסוכר ומבשלים תוך בחישה עד שהפרי מתרכך מעט.
2. מסננים את הפירות (ושומרים בקערה את הרוטב). את השלבים הבאים ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, או להכין ממש לפני ההגשה - לשיקולכם.
3. מקציפים את השמנת המתוקה והמסקרפונה בתוספת 2 כפיות סוכר (לבן) לקצף יציב וקשה.
4. מניחים את בסיס המרנג על צלחת הגשה ומעטרים אותה בנשיקות החלבונים (כדי לתת מסגרת)
5. יוצקים על בסיס המרנג את הפירות וכחצי מכמות הרוטב שסיננו.
6. יוצקים מעל את הקצפת.
7. בעת ההגשה יוצקים מעט טיפות מרוטב הפירות המסונן מעל הקצפת ואפשר גם להוסיף מעט פירות לקישוט (תותים, אוכמניות, פסיפלורה וכו' כיד הדימיון. לא חייבים להצמד להוראות ואפשר לקשט את הפבלובה ברוטבים שאוהבים: בסירופ מייפל או שוקולד או טיפות מיץ אוכמניות כיד הדימיון הטובה.
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר מודיעין