רכיבים:
20 כנפי עוף נקיות
למרינדה:
1 כוס יין לבן
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן שומשום
1 כף שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר מגורר
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על הכנפיים, מעמידים למשך 12 שעות לפחות.
2. מחממים תנור ל 200 מעלות צלסיוס. אופים את הכנפיים במשך 1/2 שעה. את הרוטב שנשאר מחממים ויוצקים על הכנפיים המוכנות.
את הארוחה ניתן לאכול ביחד עם תוספות לבחירתכם. רבים מהסועדים יעדיפו לאכול את המתכון כמו שהוא ללא כל תוספות בצד, כך יוכלו להדגיש את הטעם המיוחד.
סירים: מתכונים