קוקטייל הוא משקה אלכוהולי קליל, מרענן וטעים. ניתן להכינו במינוני אלכוהול נמוכים, וליהנות מאחר צהריים שלם "בראש טוב" וערני.
לקוקטייל מוצלח אין צורך במשקאות פרימיום. די להשתמש במשקאות באיכות ממוצעת. אם הינכם מארחים אירוע רב משתתפים בביתכם, מומלץ להכין את הקוקטייל מראש בקנקן גדול/קערה. כך תוכלו ליהנות עם אורחיכם מבלי לטרוח על הכנת קוקטייל נפרד לכל אחד.
את הקוקטילים ניתן להגיש בכוסות יין או בכוסות גבוהות.
2 מתכוני הקוקטייל שלהלן מתאימים לאירוח בינוני-גדול:
? סנגריה
קוקטייל ספרדי קר, מרענן ובעל אחוזי אלכוהול נמוכים.
מתאים לאירוח צהריים או ערב בשילוב תפריט בשרי, חלבי או כיבוד קל.
להכנת הקוקטייל:
ממלאים 2/3 קנקן בקרח ומערבבים ביחד את המרכיבים הבאים:
1/3 (מסה"כ המשקאות) יין אדום מסוג קברנה או מרלו ( בקבוק בעלות 25-30 ש"ח).
1/3 מיץ תפוזים טבעי, עדיף עם חתיכות פרי.
1/3 משקה ספרייט או דיאט ספרייט.
מומלץ להוסיף פלחי תפוזים או לימון לפי הטעם.
? מוחיטו
קוקטייל מקסיקני, חזק יותר מהסנגריה בשל מרכיב הרום המכיל כ- 40% אלכוהול.
ניתן לרכך את המוחיטו או לחזקו על פי טעמכם האישי ע"י שינוי מינון הרום.
מומלץ להשתמש ברום חום המופק מקנה סוכר, אך כל רום יספק את הסחורה.
להכנת הקוקטייל:
ממלאים 2/3 קנקן בקרח ומערבבים ביחד את המרכיבים הבאים:
1/4 (מסה"כ המשקאות) רום.
מיץ מ- 1-2 לימונים (תלוי בגודל הקנקן).
עלי נענע (בנדיבות, אך מבלי להפריז בכמות).
כ-100 גר' סוכר חום (לקנקן).
ספרייט.
חשוב מאוד "לתחזק" את הקרח בקנקן !
לקוקטייל מוצלח אין צורך במשקאות פרימיום. די להשתמש במשקאות באיכות ממוצעת. אם הינכם מארחים אירוע רב משתתפים בביתכם, מומלץ להכין את הקוקטייל מראש בקנקן גדול/קערה. כך תוכלו ליהנות עם אורחיכם מבלי לטרוח על הכנת קוקטייל נפרד לכל אחד.
את הקוקטילים ניתן להגיש בכוסות יין או בכוסות גבוהות.
2 מתכוני הקוקטייל שלהלן מתאימים לאירוח בינוני-גדול:
? סנגריה
קוקטייל ספרדי קר, מרענן ובעל אחוזי אלכוהול נמוכים.
מתאים לאירוח צהריים או ערב בשילוב תפריט בשרי, חלבי או כיבוד קל.
להכנת הקוקטייל:
ממלאים 2/3 קנקן בקרח ומערבבים ביחד את המרכיבים הבאים:
1/3 (מסה"כ המשקאות) יין אדום מסוג קברנה או מרלו ( בקבוק בעלות 25-30 ש"ח).
1/3 מיץ תפוזים טבעי, עדיף עם חתיכות פרי.
1/3 משקה ספרייט או דיאט ספרייט.
מומלץ להוסיף פלחי תפוזים או לימון לפי הטעם.
? מוחיטו
קוקטייל מקסיקני, חזק יותר מהסנגריה בשל מרכיב הרום המכיל כ- 40% אלכוהול.
ניתן לרכך את המוחיטו או לחזקו על פי טעמכם האישי ע"י שינוי מינון הרום.
מומלץ להשתמש ברום חום המופק מקנה סוכר, אך כל רום יספק את הסחורה.
להכנת הקוקטייל:
ממלאים 2/3 קנקן בקרח ומערבבים ביחד את המרכיבים הבאים:
1/4 (מסה"כ המשקאות) רום.
מיץ מ- 1-2 לימונים (תלוי בגודל הקנקן).
עלי נענע (בנדיבות, אך מבלי להפריז בכמות).
כ-100 גר' סוכר חום (לקנקן).
ספרייט.
חשוב מאוד "לתחזק" את הקרח בקנקן !
משה אלפיסי, מנהל אירועים
מנהל מועדון האירועים "משכית 3" בהרצליה פיתוח. מועדון לאירועים עיסקיים ופרטיים.
אירועים עסקיים
מסיבת חתונה
אירועים ללקוחות חברה
מנהל מועדון האירועים "משכית 3" בהרצליה פיתוח. מועדון לאירועים עיסקיים ופרטיים.
אירועים עסקיים
מסיבת חתונה
אירועים ללקוחות חברה