דג אפוי
מצרכים:
2 דגי דנים, בורי, מוסר או לברק.
4 כפות מיונז
2 כפות פסטו
כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
לערבב את המיונז והפסטו, למרוח על כל חלקי הדג, לרפד בפירורי לחם את הדג.
מניחים בתבנית לתנור אפייה כ-20 דקות בחום בינוני.
דג בתנור בעשבי תיבול
מצרכים:
דג ים/בריכה שלם
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס יין לבן
פטרוזיליה
3 ראשי שום כתושים
רוזמרין טרי
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
להכניס את כל המרכיבים לקערית, למרוח על הדג את המרינדה,
להכניס לתנור אפייה ל-20 דקות בחום בינוני.
בתיאבון!
מצרכים:
2 דגי דנים, בורי, מוסר או לברק.
4 כפות מיונז
2 כפות פסטו
כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
לערבב את המיונז והפסטו, למרוח על כל חלקי הדג, לרפד בפירורי לחם את הדג.
מניחים בתבנית לתנור אפייה כ-20 דקות בחום בינוני.
דג בתנור בעשבי תיבול
מצרכים:
דג ים/בריכה שלם
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס יין לבן
פטרוזיליה
3 ראשי שום כתושים
רוזמרין טרי
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
להכניס את כל המרכיבים לקערית, למרוח על הדג את המרינדה,
להכניס לתנור אפייה ל-20 דקות בחום בינוני.
בתיאבון!
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
דוד שרוט הוא איש ים ודייג ותיק, כיום מנהל את שוק הדגים של דוד, חנות דגים ואתר המאפשר הזמנת דגים עד הבית. להזמנת דגים טריים עד הבית:
http://www.dagimdagim.co.il
כל המתכונים של דוד הם מתכונים מנוסים ואהובים, מתאימים במיוחד לדגי ארצנו.
http://www.dagimdagim.co.il
כל המתכונים של דוד הם מתכונים מנוסים ואהובים, מתאימים במיוחד לדגי ארצנו.