יום אחד מאוד התאוונו לאכול ביצה קשה.
ידענו שאחרי רתיחת המים, לביצה לוקח 10 דקות תמימות להפוך לקשה,
אך האם נוכל להפוך אותה לביצה קשה בפחות זמן מכך?
תהליכים מתמשכים לוקחים את הזמן שלהם...
אך אנו מטבענו קצרי רוח, רוצים שהכל יקרה תכף ומיד.
לא לוקחים בחשבון שאפילו ביצה קשה,
בשום פנים לא תוכל להיווצר בפחות מ-10 דקות.
נכון, הבעיה שלנו סבוכה יותר
יש בה יותר נעלמים.
למשל, בדרך כלל אנו לא יודעים מראש
כמה זמן התהליכים שאנו מעורבים בהם אמורים להימשך.
והחוסר וודאות הזה, הורג אותנו, בלשון המעטה.
אנו בקלות הופכים לחסרי סבלנות ונרגנים ותובעניים.
לו רק זכרנו תמיד את הביצה שבפחות מ-10 דקות בשום פנים ואופן לא תהיה קשה!!
יליד 1956 * קלינית - חולה במאניה-דפרסיה * נשאתי כ-400 הרצאות * מנחה קבוצות בעמותת אנוש * פרסמתי שתי אוטוביוגרפיות
עוד אודותיי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ZVIELROFE
עוד אודותיי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ZVIELROFE