אם החלטתם לערוך את האירוע עסקי בטבע או בגן אירועים ולא באולם סגור, כדאי שתקראו את הטיפים הבאים;
*התאימו את גודל המקום למספר האורחים ובחרו מקום גדול מספיק למספר המוזמנים הרלבנטי. אם הנכם עורכים אירוע קטן יחסית, בחרו מקום קטן יותר ואינטימי.
*החליטו על מקום מרכזי לערוך בו את האירוע ביחס למקומות מהם מגיעים המשתתפים.
*כדאי לבדוק שבמקום אכן ישנם שירותים מסודרים ונקיים ומספיקים לכל המשתתפים.
*אם הוראות ההגעה למקום מסובכות, דאגו לשלוח מפה מפורטת מספיק למשתתפים הכוללת את שמות הצמתים, כפי שמופיעים על אם הדרך, נקודות ציון כמו מרכזי קניות ותחנות דלק ועוד.
*בחרו בין האלטרנטיבות - מקום אלגנטי לאירוע מרוצף , או טבעי ופשוט. אם אתם מעוניינים לערוך את האירוע במקום שאינו מרוצף, הביאו זאת לידיעת המוזמנים והמוזמנות, כדי שידעו להצטייד בנעליים נוחות.
*ההבדל בעלויות הקייטרינג יכול להגיע לעד 20%. בדקו האם המקום מציע קייטרינג משלו והשוו בין המחירים מול חברת קייטרינג חיצונית. דאגו גם למנות צמחוניות ודיאטטיות.
בהגשה במזנונים יש לוודא שיהיה קיים מזנון אחד לכל 70 משתתפים, כדי למנוע תורים ארוכים ומייגעים.
*על אירוע באזור הררי או מדברי בחודשי האביב המוקדמים או בסתיו המאוחר ידעו את המשתתפים כדי שאלה יצטיידו בלבוש חם.
*בבחירת מקום לאירוע לחודשי הקיץ (ובפרט בשעות הצהריים), בחרו במקום קרוב לטבע וממוזג.
*בררו מראש לגבי הוצאות נוספות - תאורה, עיצוב, הגברה, טיפים למלצרים ועוד, כדי להמנע מאי-נעימויות והוצאות לא צפויות.
אנו מאחלים לכם אירוע מוצלח ומהנה.
*התאימו את גודל המקום למספר האורחים ובחרו מקום גדול מספיק למספר המוזמנים הרלבנטי. אם הנכם עורכים אירוע קטן יחסית, בחרו מקום קטן יותר ואינטימי.
*החליטו על מקום מרכזי לערוך בו את האירוע ביחס למקומות מהם מגיעים המשתתפים.
*כדאי לבדוק שבמקום אכן ישנם שירותים מסודרים ונקיים ומספיקים לכל המשתתפים.
*אם הוראות ההגעה למקום מסובכות, דאגו לשלוח מפה מפורטת מספיק למשתתפים הכוללת את שמות הצמתים, כפי שמופיעים על אם הדרך, נקודות ציון כמו מרכזי קניות ותחנות דלק ועוד.
*בחרו בין האלטרנטיבות - מקום אלגנטי לאירוע מרוצף , או טבעי ופשוט. אם אתם מעוניינים לערוך את האירוע במקום שאינו מרוצף, הביאו זאת לידיעת המוזמנים והמוזמנות, כדי שידעו להצטייד בנעליים נוחות.
*ההבדל בעלויות הקייטרינג יכול להגיע לעד 20%. בדקו האם המקום מציע קייטרינג משלו והשוו בין המחירים מול חברת קייטרינג חיצונית. דאגו גם למנות צמחוניות ודיאטטיות.
בהגשה במזנונים יש לוודא שיהיה קיים מזנון אחד לכל 70 משתתפים, כדי למנוע תורים ארוכים ומייגעים.
*על אירוע באזור הררי או מדברי בחודשי האביב המוקדמים או בסתיו המאוחר ידעו את המשתתפים כדי שאלה יצטיידו בלבוש חם.
*בבחירת מקום לאירוע לחודשי הקיץ (ובפרט בשעות הצהריים), בחרו במקום קרוב לטבע וממוזג.
*בררו מראש לגבי הוצאות נוספות - תאורה, עיצוב, הגברה, טיפים למלצרים ועוד, כדי להמנע מאי-נעימויות והוצאות לא צפויות.
אנו מאחלים לכם אירוע מוצלח ומהנה.