עוגת גבינה
הוראות הכנה:
לערבב ביד בעדינות:
6 חלמונים
6 כפות קונפלור
1 חבילה אינסטנד פודינג ווניל
750 גרם גבינה 9% או 5%
1 שמנת חמוצה מפוסטרת
1 כוס סוכר
להקציף ולהוסיף לתערובת הגבינה לערבב בעדינות ביד בתנועות קיפול :
6 חלבונים
חצי כוס סוכר
לשפוך לתבנית קפיצית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כשעה עד שעה וחצי
העוגה מוכנה כשהמעטה העליון שלה מעט זהוב.
לערבב הכל במיקסר ולאחר שהעוגה היתקררה לצפות בציפוי זה:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטינד פודינג ווניל
ניתן גם לפזר למעלה לפי הטעם ממרח אוכמניות או תותי בר או כל ממרח אחר שבא לכל וטעים לכם
טיפ לאפיית עוגת גבינה: התנור חייב להיות חם מראש ולשים בתנור כלי עם מים זה יכל להיות סיר קטן עם ידיות ברזל כמובן או על מגש המטרה היא שהמים ייצרו אדים שמשפרות את אפיית עוגת הגבינה.
בתאבון
איריס מדונדוש
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net