סלט טבולה - בריא וטעים
2 כוסות בורגול דק
4 חבילות פטרוזליה
1 בצל בינוני או חבילה בצל יירוק
חצי כוס מיץ מלימון טרי
1 כפית מלח
חצי חבילה נענע
חצי כוס שמן זית
ההכנה:
משרים את הבורגול במים כשעה עד שהוא תופח
קוצצים דק פטרוזליה נענע ובצל, סוחטים את הבורגול
שמים בקערה מוסיפים את: הפטרוזליה, נענע, בצל, מלח לימום ושמן
מערבבים היטב היטב ומגישים.
ניתן להוסיף עגבניות קצוצות דק דק ללא הנוזלים
בתאבון
איריס מדונדוש
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net