קרואסון:
1 ק"ג קמח, 6 כפות סוכר, 6 כפות שמן, 50 ג"ר שמרים של שימרית
1 כוס מים חמים,4 בצים, 2 סוכר ווניל.
2 חבילות מרגרינה {לא לשים בבצק לחלק ל 8 חלקים}
ההכנה:
ללוש מכל החומרים בצק אחיד וחלק לחלק ל 8 חלקים כמו כן לחלק את המרגרינה ל 8 חלקים לרדד כל חתיכת בצק ולמרוח עליה את המרגרינה לקפל ל 2 כמו בורקס לשים לילה במקרר ולמחרת לפתוח בעזרת מערוך כל חתיכה לרדד לעיגול ושוב לחלק אותה ל 8 חלקים {כמו פיצה} וכל חתיכה לגלגל מהחלק הרחב לחלק הצר ולאפות בחום בינוני.
ניתן לטבול בדבש
הכנה הדבש:
לבשל 1 וחצי כוס סוכר ו 1 וחצי כוס מים + 2 סוכר ווניל וכאשר העוגות יוצאות מהתנור בעודם חמים לטבול אותם בנוזל החם.
ניתן גם למרוח שוקלד דבש או ממרח תמרים לפני שמגלגלים את הבצק
בתאבון
איריס מקונדטורית דונדוש
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net