יקב גוסטבו אנד ג'ו הוא מהוותיקים שביקבי הבוטיק הישראלים. היינן והבעלים, גדעון (גוסטב) בוינג'ו, הוא נצר למשפחת ייננים ממרכז אירופה. כבר כילד פעוט סייע לאביו בייצור יין בכפר שמאי, והוא עוד זוכר כיצד היה רועם עליו בקולו: "שלא תעז לירוק יין טוב!"... את יקב גוסטבו אנד ג'ו ייסד לפני עשר שנים בגליל, בכפר ורדים, בגובה של כ-700 מטר מעל פני הים. רוב היקב טמון מתחת למדרון ההר, והטמפרטורות בתוך היקב מגובות ביחידת קירור בעונות החמות במיוחד. המדיניות של בוינג'ו היא ליצר יין איכותי ללא פשרות בכמויות קטנות אשר יאפשרו את השליטה הפרטנית, ולגדול בצעדים קטנים בהתייחס לקצב הדרישה מהשוק המקומי. רק באחרונה החל בצעדים ראשונים להקמת יקב שיוכל להעמיד כ-20 אלף בקבוקי יין איכותי מידי בציר. היקב מייצר רק קברנה סוביניון (על-פי רוב בשתי רמות) מענבים המגיעים לעיתים מרמת הגולן ולעיתים מחלקות נבחרות בצפון הגליל. תמיד, הם נבצרים בבציר ידני מבוקר. להנאתו, מייצר גדעון בוינג'ו גם גראפה מקברנה סוביניון בשיטות מסורתיות איטלקיות.