עוגת בראוניס עם חלבה
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס סוכר
5 ביצים טרופות
100 גרם חלבה
32 כוס קמח
חצי שקית א.אפייה
1 כוס פיסטוקים קלופים וקציצים {כ 100 גרם}
אופן ההכנה:
שמים בסיר קטן את השוקולד החמאה והסוכר וממיסים בכלי כפול מעל מים רותחים תוך בחישה מתמדת {לחילופין אפשר להמיס במיקרוגל}
מסירים מהכיריים מוסיפים את הביצים תוך עירבוב נמרץ לקרם השוקולד מוסיפים את החלבה ושוב מערבבים.
בקערה ניפרדת מערבבים את הקמח וא.האפייה מוסיפים אותם לעיסה מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים.
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ 35 דקות עד התיצבות לצנן היטב ולהנות מהבראוניס המדהים
בתאבון
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס סוכר
5 ביצים טרופות
100 גרם חלבה
32 כוס קמח
חצי שקית א.אפייה
1 כוס פיסטוקים קלופים וקציצים {כ 100 גרם}
אופן ההכנה:
שמים בסיר קטן את השוקולד החמאה והסוכר וממיסים בכלי כפול מעל מים רותחים תוך בחישה מתמדת {לחילופין אפשר להמיס במיקרוגל}
מסירים מהכיריים מוסיפים את הביצים תוך עירבוב נמרץ לקרם השוקולד מוסיפים את החלבה ושוב מערבבים.
בקערה ניפרדת מערבבים את הקמח וא.האפייה מוסיפים אותם לעיסה מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים.
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ 35 דקות עד התיצבות לצנן היטב ולהנות מהבראוניס המדהים
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net