סופלה עוגת שוקולד חמה
החומרים הדרושים:
חצי כוס מים
אחד וחצי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
1 כוס קמח תופח
4 ביצים שלמות
2 חבילות שוקולד מריר {200 גרם}
200 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד במקסר איטי לאפות בין חצי שעה לשלושת רבעי שעה תלוי בתנור
ציפוי:
1 שוקולד מריר {100 גרם}
2 כפות סוכר
41 כוס חלב {או מים לעוגת פרווה}
להמים את הציפוי ולשפוך על העוגה שמעט התקררה
כשחותכים למנות ורוצים לאכול לחמם במיקרוגל זה מאוד טעים ולהוסיף לידו כדור גלידה: ווניל,
מוקה או שוקולד.
בתאבון
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net