עוגת בננות ותפוחי עץ
החומרים הדרושים:
6 ביצים
אחד וחצי כוס סוכר
3 בננות פרוסות
3 בננות מעוכות
3 תפוחי עץ חמוצים ופרוסים
2 כוסות קמח
1 א.אפייה
כפית קינמון
1 סוכר ווניל
מיץ תפוזים טרי לפי הצורך
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הקמח א.האפייה קינמון וסוכר ווניל בקערה ניפרדת להקציף את החלמונים {הצהוב של הביצה}
43 כוס סוכר ו 1 כוס מיץ תפוזים.
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים {הלבן של הביצה} עם 43 כוס סוכר כשהקצפת אוורירית ומוכנה להוסיף בזרם דק את תערובת החלמונים ותערובת הקמח לסירוגין לערבב בעדינות בתנועות קיפול לסים בתבנית לאפות בחום בינוני כ 40 דקות או עד שקיסם שנניעץ בעוגה יוצא נקי .
אפשר להחליף את הפירות בפירות אחרים ששיכים לאותה עונה.
בתאבון
החומרים הדרושים:
6 ביצים
אחד וחצי כוס סוכר
3 בננות פרוסות
3 בננות מעוכות
3 תפוחי עץ חמוצים ופרוסים
2 כוסות קמח
1 א.אפייה
כפית קינמון
1 סוכר ווניל
מיץ תפוזים טרי לפי הצורך
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הקמח א.האפייה קינמון וסוכר ווניל בקערה ניפרדת להקציף את החלמונים {הצהוב של הביצה}
43 כוס סוכר ו 1 כוס מיץ תפוזים.
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים {הלבן של הביצה} עם 43 כוס סוכר כשהקצפת אוורירית ומוכנה להוסיף בזרם דק את תערובת החלמונים ותערובת הקמח לסירוגין לערבב בעדינות בתנועות קיפול לסים בתבנית לאפות בחום בינוני כ 40 דקות או עד שקיסם שנניעץ בעוגה יוצא נקי .
אפשר להחליף את הפירות בפירות אחרים ששיכים לאותה עונה.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net