עוגיות ממולאות בלוקום
החומרים לבצק:
אחד וחצי כוס שמן, אחד וחצי כוס מיץ תפוזים {רצוי טרי}, 300 גרם מרגרינה, 2 א.אפייה 1 ק"ג+2כוסות קמח.
ההכנה:
לשים הכל יחד בקערה ללוש עד שהבצק חלק ונוח לשימוש לתת לבצק לנוח כשעה מכוסה במגבת. לחלק לכדורים קטנים ובכל כדור לשים לוקום קטן {את הלוקום ניתן למצוא בצבעים אדום או לבן} אופים כ 20 דקות ובוזקים א.סוכר
למלית
1 ק"ג לוקום
לבזיקה
א.סוכר
בתאבון
החומרים לבצק:
אחד וחצי כוס שמן, אחד וחצי כוס מיץ תפוזים {רצוי טרי}, 300 גרם מרגרינה, 2 א.אפייה 1 ק"ג+2כוסות קמח.
ההכנה:
לשים הכל יחד בקערה ללוש עד שהבצק חלק ונוח לשימוש לתת לבצק לנוח כשעה מכוסה במגבת. לחלק לכדורים קטנים ובכל כדור לשים לוקום קטן {את הלוקום ניתן למצוא בצבעים אדום או לבן} אופים כ 20 דקות ובוזקים א.סוכר
למלית
1 ק"ג לוקום
לבזיקה
א.סוכר
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net