סופגניות מבצק אשל
החומרים:
4 בצים
1 שמנת רגילה
1 גבינה {250 ג"ר} 9% או 5%
חצי כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
א. אפייה
ההכנה:
לערבב את כל החומרים היטב היטב
לחמם שמן עמוק לטגן על להבה בינונית
את הכף ליטבול מידי פעם בשמן כדי שהבצק לא יידבק
לכף לפני שזורקים אותו לשמן
להזריק ריבה ולפזר א.סוכר
ניתן למלות בריבת חלב,שוקולד דבש או כל דבר אחר לפי טעמכם.
בתאבון וחג חנוכה שמח
בתאבון
החומרים:
4 בצים
1 שמנת רגילה
1 גבינה {250 ג"ר} 9% או 5%
חצי כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
א. אפייה
ההכנה:
לערבב את כל החומרים היטב היטב
לחמם שמן עמוק לטגן על להבה בינונית
את הכף ליטבול מידי פעם בשמן כדי שהבצק לא יידבק
לכף לפני שזורקים אותו לשמן
להזריק ריבה ולפזר א.סוכר
ניתן למלות בריבת חלב,שוקולד דבש או כל דבר אחר לפי טעמכם.
בתאבון וחג חנוכה שמח
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net