עוגת פאי תפוחים
המצרכים לבצק:
3 כוסות קמח מנופה חצי כוס סוכר
2 חלמונים 2 כפות יוגורט 300 גרם חמאה רכה
החומרים למלית:
1 קילו חתוחי עץ ירוקים וחמוצים
6 כפות בערת ריבת משמש
3 כפות פירורי ביסקוויט
100 גרם צימוקים 50 גרם אגוזים קצוצים
3 כפות סוכר חצי כפית קינמון
1 כפית גרידת לימון 1 ביצה טרופה
ההכנה:
שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים לבצק חלק ואחיד מכסים ומניחים במקרר לשעתיים בינתיים חותכים את התפוחים לפרוסות דקות מחלקים את הבצק ל 32 ו 31 מרפדים את התבנית ב 32 הבצק משטחים על הבצק ריבה מעליו זורים את פירורי הבסקוויט ומעליו את התפוחים בקערה ניפרדת מערבבים את ה צימוקים, אגוזים, סוכר, קינמון, וגרידת לימון ומפזרים את הכל על תערובת התפוחים את 31 הבצק שנותר מניחים בפריז ל 10 דקות ומגרדים את הבצק בפומפיה גסה על התערובת באופן שווה {אפשר גם לחילופין לחתוך לרצועות ולסדר כשתי וערב}להבריש בביצה טרופה לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינהוני כחצי שעה עד 43 שעה.
בתאבון
המצרכים לבצק:
3 כוסות קמח מנופה חצי כוס סוכר
2 חלמונים 2 כפות יוגורט 300 גרם חמאה רכה
החומרים למלית:
1 קילו חתוחי עץ ירוקים וחמוצים
6 כפות בערת ריבת משמש
3 כפות פירורי ביסקוויט
100 גרם צימוקים 50 גרם אגוזים קצוצים
3 כפות סוכר חצי כפית קינמון
1 כפית גרידת לימון 1 ביצה טרופה
ההכנה:
שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים לבצק חלק ואחיד מכסים ומניחים במקרר לשעתיים בינתיים חותכים את התפוחים לפרוסות דקות מחלקים את הבצק ל 32 ו 31 מרפדים את התבנית ב 32 הבצק משטחים על הבצק ריבה מעליו זורים את פירורי הבסקוויט ומעליו את התפוחים בקערה ניפרדת מערבבים את ה צימוקים, אגוזים, סוכר, קינמון, וגרידת לימון ומפזרים את הכל על תערובת התפוחים את 31 הבצק שנותר מניחים בפריז ל 10 דקות ומגרדים את הבצק בפומפיה גסה על התערובת באופן שווה {אפשר גם לחילופין לחתוך לרצועות ולסדר כשתי וערב}להבריש בביצה טרופה לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינהוני כחצי שעה עד 43 שעה.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net