עוגת לינצר
עוגה זו נעשית בבצק פריך המכיל בתוכו אגוזים טחונים והיא מישתמרת היטב לזמן ארוך.
החומרים הדרושים:
2 ורבע כוסות קמח
חצי כפית א.אפייה
200 גרם מרגרינה
חצי כוס סוכר
2 חלמונים
75 גרם אגוזים טחונים
קליפת לימון מגוררת
למריחה: ריבת שזיפים
אופן ההכנה:
הכנת בצק פריך: ממסים את המרגרינה במיקרוגל שמים בקרת מערבל את המרגרינה הסיכר והביצים ומערבלים עד לתערובת אחידה מוסיפים את יתר החומרים מערבבים ולבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים ביד "לא ללוש"
מרדדים שליש אחד של הבצק מניחים בתבנית קפיצית מורחים בריבה מרדדים שליש נוסף של הבצק מניחים על העלה הקודם מורחים שוב בריבה ומהבצק שנותר מכינים רשת פסים שתי וערב על פני העוגה אופים בחום בינוני כ 40 דקות
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net