עוגת מלכת שבא
החומרים הדרושים:
250 גרם שוקולד מריר, 200 גרם מרגרינה
200 גרם דבש,1 כוס קמח,רבע כוס שמן
6 חלמונים, 6 חלבונים, 3 כפות סוכר
100 גרם שקדים מולבנים או לחילופין אגוזי מלך
30 גרם שוקולד מריר מגורד לעיטור
ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה בכרעות ניפרדות במיקרוגל.
מקציפים: את החמאה הממוסת והדבש מוסיפים את השוקולד המומס מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה את החלמונים מנפים פנימה את הקמח ומוסיפים גם את השמן והשקדים או האגוזים.
בכערה שנייה מקציפים את החלבונים עם הסוכר וכשזה מוכן מוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד שופכים לתבנים ואופים כשעה ורבע עד שעה וחצי הופכים את העוגה מכינים סירופ שוקולד מ:6 כפות סוכר 6 כפות מים ו 6 כפות קקאו מחממים על הגז שופכים על העוגה וכשזה מתקרר מקשטים בפירורי שוקולד.
בתאבון
החומרים הדרושים:
250 גרם שוקולד מריר, 200 גרם מרגרינה
200 גרם דבש,1 כוס קמח,רבע כוס שמן
6 חלמונים, 6 חלבונים, 3 כפות סוכר
100 גרם שקדים מולבנים או לחילופין אגוזי מלך
30 גרם שוקולד מריר מגורד לעיטור
ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה בכרעות ניפרדות במיקרוגל.
מקציפים: את החמאה הממוסת והדבש מוסיפים את השוקולד המומס מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה את החלמונים מנפים פנימה את הקמח ומוסיפים גם את השמן והשקדים או האגוזים.
בכערה שנייה מקציפים את החלבונים עם הסוכר וכשזה מוכן מוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד שופכים לתבנים ואופים כשעה ורבע עד שעה וחצי הופכים את העוגה מכינים סירופ שוקולד מ:6 כפות סוכר 6 כפות מים ו 6 כפות קקאו מחממים על הגז שופכים על העוגה וכשזה מתקרר מקשטים בפירורי שוקולד.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net