עוגת עם מלית פרג
מלית הפרג
100 גרם פרג טחון
חצי כוס סוכר,2 כפות דבש
קליפת לימון מגוררת
חצי כפית קינמון
כוס חלב או מים
אגוזי מלך{לא חובה}
ההכנה:
מבשלים את הפרג והסוכר עם החלב או המים במשך כ 10 דקות מסירים מהאש מוסיפית את יתר החומרים ומקררים.
העוגה:
8 חלמונים, חצי כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח בערןהחומרים
1 א.אפייה, 43 כוס שמן
אחד וחצי כוס מים בערך
ההכנה:
לערבב את הכל להוסיף את המלית הפרג ולערבב שוב
שלב אחר ון:
8 חלבונים 1 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות עטיפה לאפות כשעה
בתאבון
מלית הפרג
100 גרם פרג טחון
חצי כוס סוכר,2 כפות דבש
קליפת לימון מגוררת
חצי כפית קינמון
כוס חלב או מים
אגוזי מלך{לא חובה}
ההכנה:
מבשלים את הפרג והסוכר עם החלב או המים במשך כ 10 דקות מסירים מהאש מוסיפית את יתר החומרים ומקררים.
העוגה:
8 חלמונים, חצי כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח בערןהחומרים
1 א.אפייה, 43 כוס שמן
אחד וחצי כוס מים בערך
ההכנה:
לערבב את הכל להוסיף את המלית הפרג ולערבב שוב
שלב אחר ון:
8 חלבונים 1 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות עטיפה לאפות כשעה
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net