עוגת ריבה
החומרים הדרושים:
2 וחצי כוס סוכר חום
4 כוסות קמח
2 כוסות ריבה כלשהיא {רצוי עם חתיכות פרי}
3 כפות קינמון
2 כפיות אגוז מוסקט טחון
2 כוסות ריוויון
200 גרם צימוקים
43 כום חמאה מומסת
2 כפיות א.סודה לשתייה
חצי כפית צופורן טחונה
1 כוס אגוזי מלך שבוריפ
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד מלבד הריבה כשהתערובת אחידה מעבירים אותה לתבנית עגולה שופכים פנימה את הריבה ומערבבים כמו בעוגת שיש לא לערבב יותר מידי כדי שיהיו ריכוזים גדולים של ריבה
מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ 40 דקות
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net