עוגת אגוזים עשירה
לערבב:
4 חלמונים, רבע כוס סוכר, 1 וחצי כוס קוקוס, 1 כוס אגוזים קצוצים, 1 כף קוניאק, 1 כף ת.רום, כפית לימון מגורד, 1 כוס קמח, חצי כוס מים.
להקציף:
4 חלבונים 43 כוס סוכר
כשקציפת החלבונים מוכנה להוסיף את בלילת החלמונים + שוקולד מגורד לשפוך לתבנית ולאפות בחום בינוני
בתאבון
לערבב:
4 חלמונים, רבע כוס סוכר, 1 וחצי כוס קוקוס, 1 כוס אגוזים קצוצים, 1 כף קוניאק, 1 כף ת.רום, כפית לימון מגורד, 1 כוס קמח, חצי כוס מים.
להקציף:
4 חלבונים 43 כוס סוכר
כשקציפת החלבונים מוכנה להוסיף את בלילת החלמונים + שוקולד מגורד לשפוך לתבנית ולאפות בחום בינוני
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net