עוגת סולת
החומרים הדרושים:
חצי חבילה סולת
חצי כוס סוכר
43 כוס תפוזים
1 א.אפייה
1 ס.ווניל
חצי כוס סומסום
כוס קוקוס
חצי כפית קינמון
צימוקים
ההכנה:
לערבב הכל יחד לשפוך לתבנית מרובעת לחתוך בסכין למשולשים לפני האפייה לאפות בחום בינוני.
סירופ:
1 ורבע כוס סוכר
כוס מים
1 מיץ מלימון סחוט
הכנת הסירופ:
להמיס את הכל בסיר על האש כשהעוגה מוכנה {והסירופ חם} שופכים את הסירופ החם ומניחים להתקרר
בתאבון
החומרים הדרושים:
חצי חבילה סולת
חצי כוס סוכר
43 כוס תפוזים
1 א.אפייה
1 ס.ווניל
חצי כוס סומסום
כוס קוקוס
חצי כפית קינמון
צימוקים
ההכנה:
לערבב הכל יחד לשפוך לתבנית מרובעת לחתוך בסכין למשולשים לפני האפייה לאפות בחום בינוני.
סירופ:
1 ורבע כוס סוכר
כוס מים
1 מיץ מלימון סחוט
הכנת הסירופ:
להמיס את הכל בסיר על האש כשהעוגה מוכנה {והסירופ חם} שופכים את הסירופ החם ומניחים להתקרר
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net