עוגת שוקולד
החומרים:
100 גרם מרגרינה או חצי כוס שמן
2 כוסות סוכר
6 ביצים
3 כפות קקאו
2 ס.ווניל 1 א.אפייה
43 כוס מים פושרים
1 כף קוניאק
2 כוסות קמח
50 גרם אגוזים
לציפוי:
3 כפות קקאו, 3 כפות חלב, 3 כפות סוכר, 1 כפית קוניאק או רום{רתיחה אחת לכבות את האש ולהוסיף 25 גרם מרגרינה}
ההכנה:
ממיסים את המרגרינה עם 1 כוס סוכר, מים, ס.ווניל וקקאו רתיחה אחת ולכבות את האש להוסיף את הקוניאק להשהיר שיתקרר קצת להוסיף את החלמון {צהוב של הביצה} תוך כדי עירבוב להוסיף בהדרגה את הקמח והמים לסירוגין ולבסוף להוסיף את א.האפייה.
בכערה ניפרדת להקציף את החלבון {לבן של הביצה} + 1 כוס סוכר כשהקצף מוכן להוסיף את העיסה בעדינות בתנועות קיפולוגם את האגוזים. לאפות בחום בינוני שעה עד שעה וחצי
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net