עוגת שושנים
לבצק:
4 כוסות קמח, 50 גרם שימרית,70 גרם מרגרינה רכה,חצי כוס סוכר, 2 חלמונים, 1 כף ת.ווניל או רום,קורט מלח, חצי כוס מים פושרים.
למלית:
1 כוס סוכר, 6 כפות קקאו, 2 כפות קינמון, 1 שקית ס.ווניל {לערבב הכל יחד}
למריחה:
25 גרם מרגרינה.
לציפוי:
1 חלבון
לסירופ:
חצי כוס מים רבע, כוס סוכר, 1 כפית ת.רום {להרתיח}
ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק קודם את המוצרים היבשים ואז מוסיפים את המוצרים הרטובים לשים מעט עד לקבלת בצק חלק ומשהים לתפיחה כ 3 שעות מחלקים לכמה כדורים גדולים מרדדים כל כדור לעלה מורחים את המרגרינה המומסת ואז מפזרים את מלית הקינמון מגלגלים לרולדה חותכים לפרוסות ומסדרים בתבנית משומנת כשהצד הספירלי של העוגה הפרוסה כלפי מעלה כך מסדרים אותם אחד ליד השני מערבבים את החלבון ומורחים עם מברשת על העוגה אופים בחום בינוני כ 40 דקות כשהעוגה מוכנה וחמה שופכים מעל בצורה אחידה ושווה את הסירופ החם
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net