עוגת פירות הפוכה
לעיסה:
1 וחצי כוס קמח
1 א.אפייה
50 גרם מרגרינה
חצי כוס סוכר
1 ביצה
חצי כוס חלב
כפית ת.ווניל
הכנת העיסה:
לערבב את כל החומרים יחד
למלית:
50 גרם מרגרינה
רבע כוס סוכר
2 כוסות פרוסות פרות העונה
רבע כוס אגוזי פקאן
ההכנה:
ממיסים את המרגרינה וצקים אותה לתבנית עגולה או מרובעת אך לא מתפרקת.
מפזרים את הסוכר מניחים מעליו את פרוסות הפירות וחצאי האגוזים יוצקים על הכל את העיסה שעירבבנו אופים בחום בינוני כ 30 דקות כשמוציאים מהתנור הופכים את העוגה לצלחת הגשה ומגישים חם או קר.
{בהגשה בסיס העוגה למטה והפרות למעלה.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net