עוגת אגוזים עם ריבה
החומרים הדרושים:
8 חלמונים {הצהוב של הביצה}
8 חלבונים {הלבן של הביצה}
1 וחצי כוס סוכר
אחד כוס סוכר
200 גרם מרגרינה
2 כוסות קמח 2 כפיות א. אפייה
5-6 כפות ריבת משמש
2 וחצי כוסות אגוזים טחונים דק
קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה:
לשמן תבנית בגודל 35X35
לטרוף את המרגרינה עם הסוכר {1 וחצי כוס} להוסיף בהדרגת את החלמונים {הצהוב} כאשר העיסה מוקצפת היטב להוסיף את הקמח א.האפייה והלימון לצקת לתבנית ולאפות בחום בינוני כ 30 - 40 דקות להוצים מהתנור לקרר ולמרוח מלמעלה את הריבה להקציף את החלבונים {הלבן} עם 1 כוס סוכר להוסיף את האגוזים הטחונים למרוח על הריבה ולאפות בחום נמוך כ 150 מעלות 15 - 20 דקות רצוי שהחום העליון יהיה מעט יותר חזק.
בתאבון
החומרים הדרושים:
8 חלמונים {הצהוב של הביצה}
8 חלבונים {הלבן של הביצה}
1 וחצי כוס סוכר
אחד כוס סוכר
200 גרם מרגרינה
2 כוסות קמח 2 כפיות א. אפייה
5-6 כפות ריבת משמש
2 וחצי כוסות אגוזים טחונים דק
קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה:
לשמן תבנית בגודל 35X35
לטרוף את המרגרינה עם הסוכר {1 וחצי כוס} להוסיף בהדרגת את החלמונים {הצהוב} כאשר העיסה מוקצפת היטב להוסיף את הקמח א.האפייה והלימון לצקת לתבנית ולאפות בחום בינוני כ 30 - 40 דקות להוצים מהתנור לקרר ולמרוח מלמעלה את הריבה להקציף את החלבונים {הלבן} עם 1 כוס סוכר להוסיף את האגוזים הטחונים למרוח על הריבה ולאפות בחום נמוך כ 150 מעלות 15 - 20 דקות רצוי שהחום העליון יהיה מעט יותר חזק.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net